28.10.2016 Painotuotteiden tilaaminen helpottuu entisestään!

Painotuotteiden tilaaminen helpottuu entisestään!

Olemme lisänneet tänään runsaasti uusia painotuotteita tilattavaksi suoraan pääsivustoltamme.

Tänään julkaistuja uusia tuotteita

Päivityksemme jatkuu..

Verkkosivustomme päivitys jatkuu päivittäin, sillä edessämme on vielä paljon työtä, jotta voimme taata asiakkaillemme sujuvamman palvelun myös verkkosivuillamme. Mikäli haluat antaa palautetta verkkosivustomme uudistuksesta, niin voit ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi yhteydenottolomakkeellamme. Otamme mielellämme vastaan palautetta koskien verkkosivujemme uudistamista.

Sivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt ehdot. Lisätietoja

Me aDigillä haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tilatessasi painotuotteita verkkopalveluissamme, jota varten sivustomme käyttävät evästeitä.

Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu käyttäjän päätelaitteelle ja jonka avulla digitaalinen palvelu voi mm. käyttäjän näin halutessa tallentaa käyttäjän käyttäjätunnuksen ja salasanan seuraavaa vierailua varten. Niitä ei voida käyttää virusten levittämiseen, eivätkä ne mahdollista käyttäjän kovalevyllä olevien tietojen tutkimista.

Keräämme evästeillä myös anonyymia tietoa siitä, miten sivustomme vierailija käyttäytyy sivustollamme ja miten hän on päätynyt sivustollemme, jotta voisimme tehdä sivustomme käytön helpommaksi.

Pyrimme mm. erilaisin fyysisin, elektronisin ja sopimuksellisin keinoin varmistamaan sen, ettei asiattomilla tahoilla ole pääsyä edellä mainittuihin tietoihin ja etteivät palveluntarjoajamme käyttäisi tietoja omiin tarkoituksiinsa.

aDigi Oy
Josafatinkatu 15
00510 Helsinki

Sulje