Kirjoitettu

aDigin sivusto uudistuu! Verkkokauppa ja nettisivumme yhdistyvät!

A3 julisteMuutoksen tuulet puhaltavat aDigin verkkosivustolle!

Olemme aloittaneet verkkosivustomme uusimisen ja tarkoituksenamme on yhdistää verkkokauppamme normaalille verkkosivustollemme.

Aloitamme sivustomme verkkokauppatoiminnon testaamisen A3-kokoisella julisteella, jonka voit nyt tilata myös suoraan tältä sivustolta.

Suurin osa tuotteistamme on vielä saatavilla vain vanhan tilausjärjestelmän kautta, mutta lisäilemme hiljalleen tuotteita syksyn/talven aikana tilattavaksi myös tälle sivustolle, tarkoituksenamme luopua vanhasta tilausjärjestelmästämme.

Järjestelmäämme testataan ja kehitetään jatkuvasti eteenpäin, joten kaikki palaute uudesta palvelimestamme on reilusti tervetullutta!

Muista myös rekisteröityä!

Nyt voit luoda uudet tunnukset sivustollemme, joko etukäteen tai tilauksen lähetyksen yhteydessä. Luomalla omat tunnukset sivustollemme voit seurata paremmin painotyösi edistymistä Oma tili– sivuillamme ja katsella tässä verkkokaupassa tekemiäsi tilauksia myös jälkikäteen ja tarvittaessa lähettää myös vanhan tilauksesi meille uudestaan painettavaksi.