20.10.2016 aDigin sivusto uudistuu! Verkkokauppa ja nettisivumme yhdistyvät!

aDigin sivusto uudistuu! Verkkokauppa ja nettisivumme yhdistyvät!

A3 julisteMuutoksen tuulet puhaltavat aDigin verkkosivustolle!

Olemme aloittaneet verkkosivustomme uusimisen ja tarkoituksenamme on yhdistää verkkokauppamme normaalille verkkosivustollemme.

Aloitamme sivustomme verkkokauppatoiminnon testaamisen A3-kokoisella julisteella, jonka voit nyt tilata myös suoraan tältä sivustolta.

Suurin osa tuotteistamme on vielä saatavilla vain vanhan tilausjärjestelmän kautta, mutta lisäilemme hiljalleen tuotteita syksyn/talven aikana tilattavaksi myös tälle sivustolle, tarkoituksenamme luopua vanhasta tilausjärjestelmästämme.

Järjestelmäämme testataan ja kehitetään jatkuvasti eteenpäin, joten kaikki palaute uudesta palvelimestamme on reilusti tervetullutta!

Muista myös rekisteröityä!

Nyt voit luoda uudet tunnukset sivustollemme, joko etukäteen tai tilauksen lähetyksen yhteydessä. Luomalla omat tunnukset sivustollemme voit seurata paremmin painotyösi edistymistä Oma tili– sivuillamme ja katsella tässä verkkokaupassa tekemiäsi tilauksia myös jälkikäteen ja tarvittaessa lähettää myös vanhan tilauksesi meille uudestaan painettavaksi.

Sivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt ehdot. Lisätietoja

Me aDigillä haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tilatessasi painotuotteita verkkopalveluissamme, jota varten sivustomme käyttävät evästeitä.

Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu käyttäjän päätelaitteelle ja jonka avulla digitaalinen palvelu voi mm. käyttäjän näin halutessa tallentaa käyttäjän käyttäjätunnuksen ja salasanan seuraavaa vierailua varten. Niitä ei voida käyttää virusten levittämiseen, eivätkä ne mahdollista käyttäjän kovalevyllä olevien tietojen tutkimista.

Keräämme evästeillä myös anonyymia tietoa siitä, miten sivustomme vierailija käyttäytyy sivustollamme ja miten hän on päätynyt sivustollemme, jotta voisimme tehdä sivustomme käytön helpommaksi.

Pyrimme mm. erilaisin fyysisin, elektronisin ja sopimuksellisin keinoin varmistamaan sen, ettei asiattomilla tahoilla ole pääsyä edellä mainittuihin tietoihin ja etteivät palveluntarjoajamme käyttäisi tietoja omiin tarkoituksiinsa.

aDigi Oy
Josafatinkatu 15
00510 Helsinki

Sulje