Tilaus- ja sopimusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

6.5.2016

Tilaamalla aDigi Oy:n verkkopalvelusta painotuotteesi hyväksyt tilaus- ja toimitusehtomme. Pyydämme tutustumaan tilaus- ja toimitusehtoihin ennen tilausta.

Painotuotteiden tilaus verkkopalvelustamme

Verkkopalvelumme on kehitetty helpottamaan yhteistyötä aDigi Oy:n ja asiakkaidemme välillä. Pystyt tilaamaan valmiista painoaineistosta painettavan painotuotteen helposti ja nopeasti verkkokaupastamme.

Arvonlisävero

Kaikki tuotteemme sisältävät 24% arvonlisäveron.

Maksaminen

Verkkopalvelussamme on saatavilla seuraavat maksutavat:

  • Lasku PDF-tiedostona sähköpostiin tai suomalaisille yrityksille verkkolaskutusosoitteeseen.
  • Maksu yleisimmillä maksukorteilla tai käteisellä tuotteita noutaessa. Mikäli aiot maksaa käteisellä, pyydämme sinua varaamaan tasarahan.

Huom! Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, pidätämme oikeuden tarkistaa luottotietosi. Mikäli luottotiedoistasi löytyy häiriöitä, laskutamme sinua ennen kuin aloitamme painotuotteidesi työstämisen.

Painotuotteiden toimittaminen

Tilaamasi tuotteet toimitetaan tilausvaiheessa asettamasi aikavälin sisällä ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Oletuksena toimitusosoiteesi on sama kuin laskutusosoitteesi, mutta voit asettaa myös erillisen toimitusosoitteen tilauksellesi.

Mikäli painotuotteidesi toimitus jostain syystä viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian sinulle joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Toimitustavat- ja kulut

Tällä hetkellä verkkopalvelussamme on saatavilla seuraavat toimitustavat.

  • Nouto Josafatinkadulta Helsingistä ilmaiseksi.
  • Lähettitoimitus pääkaupunkiseudulle 20€/alkava 5kg.
  • Toimitus Postin Ovelle-pakettina 20€/alkava 5kg.

Näet tilauksesi arvioidun painon kassalla.

Painamiemme painotuotteiden vaihto- ja palautusehdot

Kaikki painotuotteemme ovat yksilöityjä, joten ne eivät luonnollisesti omaa vaihto- tai palautusoikeutta ellei ole kyse merkittävästä laatuvirheestä.

Huom! Suoraan asiakkaalta tulevien painoaineistojen virheet eivät kuulu vaihto- ja palautusoikeuden piiriin. Mikäli asiakas tilaa meiltä graafisen suunnittelun painotuotteilleen ja hyväksyy PDF-aineiston, on painoaineiston oikeellisuus asiakkaan vastuulla.

Selvät hintavirheet

aDigi Oy pidättää oikeuden tilauksen loppusumman muuttamiseen tai tilauksen perumiseen mikäli tilausta tehdessä on sattunut selvä hintavirhe.

Ehtojen muuttaminen

Me aDigi Oy:llä voimme muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja esimerkiksi lakimuutoksien vuoksi. Viimeisimmät tiedot löydät aina tältä sivulta ja niiden viimeisimmän päivityspäivän sivun yläreunasta.