Ekologisuus liiketoiminnassamme

Pieni viiden hengen organisaatiomme mahdollistaa laadukkaan, tehokkaan, joustavan ja ennen kaikkea asiakasystävällisen toimintatavan ottaen huomioon minimaaliset ympäristövaikutukset. Painotalomme toiminnassa panostamme varmaan aDigi- laatuun, nopeisiin toimitusaikatauluihin sekä ympäristövastuulliseen liiketoimintaan. Kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme asiakkaidemme ajantasaiset tarpeet ja ympäristönäkökohdat huomioon ottaen.

Pääosa tuotannossa käyttämistämme papereista on ympäristösertifioituja. Huomioimme ympäristöasiat tuotanto- ja pakkausmateriaaleissa, konehankinnoissa, jätteen lajittelun ja kierrätyksen maksimointina sekä jokaisen työn yhteydessä materiaalien hukkakulutuksen minimointina. Olemme järkeistäneet organisaatiomme energiankäytön tukemaan ympäristöystävällisiä arvoja.

Ympäristötekomme ja niiden vaikutus liiketoimintaamme

Ympäröivä luonto on meille ja asiakkaillemme tärkeä, joten olemme pyrkineet pienentämään toimintamme hiilijalanjälkeä vähintään seuraavin tavoin.

Jätteiden lajittelu

Koska jätteiden lajittelu on erittäin tärkeää tehokkaan kierrätyksen onnistumiseksi, olemme kiinnittäneet lisähuomiota toiminnassamme syntyvien jätteiden lajitteluun ja tarkoituksena parantaa toiminnassamme syntyvien jätteiden kierrätettävyyttä. Paperi voi esimerkiksi saada kierrätyksen kautta uuden elämän uudessa paperituotteessa jopa viidesti, mutta vain jos se kierrätetään oikein.

Energiansäästö

Vuosien varrella olemme alkaneet kiinnittämään entistä enemmän huomiota laitteistomme energiansäästöön. Olemme esimerkiksi lyhentäneet aikaväliä jolloin laitteemme siirtyvät lepotilaan ja uusia laitteita ostaessamme huomiomme kiinnittyy erityisesti energiatehokkaisiin laitteisiin.

Vihreää sähköä

Olemme vaihtaneet käyttämämme sähkön uusitutuvilla luonnonvaroilla tuotettuun sähköön. Käytämme hiilidioksidipäästötöntä tuuli- ja vesivoimalla tuotettua sähköä.

Ympäristöystävälliset paperit

Lähes kaikki käyttämämme paperit ovat ympäristösertifikoituja ja valikoimistamme löydät myös 100% kierrätyspapereita. Tee painotuotteestasi ekologisempi ja valitse kierrätyspaperi!

Kirjanpito kulutuksestamme

Pidämme kirjaa tuotannossamme syntyvästä jätteestä sekä energian- ja paperinkulututuksesta. Olemme aina ajan tasalla kuinka paljon kulutamme kuukaudessa paperia ja kuinka paljon toiminnassamme syntyy hävikkiä ja jätettä. Näin pystymme arvioimaan kuinka pitkäksi aikaa materiaalit varastossamme riittävät ja pystymme vain tarvittaessa tilata lisää. Tämä minimoi käyttämiemme materiaalien hävikin ja pystymme maksimoimaan tilankäyttömme varastoissamme.

Sähköinen laskutus

Pienentääksemme yrityksemme toiminnan hiilijalanjälkeä, olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja lähetämme myös lähes kaikki laskut asiakkaillemme sähköisesti. Tämä vähentää turhaa paperinkulutustusta sekä kirjeiden kuljetukseen liittyviä päästöjä. Halutessaan asiakkaamme voivat myös maksaa yleisimmillä korteilla noutaessaan tuotteensa digipainostamme.