aDigi Oy – Parasta tulostaa Helsingissä!

Painotuotteet ja tulostuspalvelut nopeasti, ekologisesti ja ammattitaidolla

Pyrimme takaamaan painotalomme toiminnassa, että asiakkaamme saisivat luotettavasti ja nopeasti laadukkaat painotuotteet ja tulostuspalvelut tarvittaessa myös nopealla aikataululla. Emme turhaan jahkaile tilauksesi kanssa, vaan haluamme saada painotuotteesi maailmalle niin nopeasti kuin vain pystymme. 

Olemme toimineet erilaisia painotuotteita valmistavana yrityksenä Helsingissä jo vuodesta 1991.

Olemme pitkän linjan ympäristöystävällinen digipainotalo ja meiltä löytyy reilusti kokemusta erilaisista painotuotteista ja -menetelmistä jo yli 25 vuoden ajalta. Aloitimme vuonna 1991 reprotoiminnalla ja nykyään olemme toimineet täysipainoitteisesti digipainoalalla vuodesta 2008 tarjoten asiakkaillemme vuosi vuodelta upeampia painotuotteita.

Suomalaista työtä, suomalaisella ammattitaidolla

Lähes kaikki painotalomme tuotteet painetaan toimitiloissamme Saariniemenkadulla Helsingissä joitain alihankintatuotteita lukuunottamatta. Tilaamalla painotuotteesi meiltä, voit olla varma, että tuotteesi on valmistettu Suomessa reilulla ammattitaidolla laadusta tinkimättä ja luontoa kunnioittaen.

Luotettava yhteistyökumppani

Haluamme olla asiakkaillemme luotettava yhteistyökumppani, jonka puoleen voi turvautua kaikissa painotuotetarpeissa. Yrityksemme on saanut Graafisen tuotannon laatusertifikaatin ja taloudellisesta tasapainostamme kertoo Bisnoden myöntämä korkein AAA-luottoluokitus alkaen vuodelta 2014.

Graafisen tuotannon laatusertifikaatti