22.8.2016 Muistutus yritysasiakkaillemme: Verkkolaskutus

Muistutus yritysasiakkaillemme: Verkkolaskutus

verkkolaskutus

 

Tiesitkö, että meillä aDigillä voimme toimittaa laskut yritysasikkaillemme kätevästi myös verkkolaskuna? Käyttämällä verkkolaskutusta saat kaikki yrityksesi kätevästi samaan paikkaan ja pääset eroon sähköpostiin tulevista PDF-laskuista sekä paperilaskuista. Verkkolaskutus eroaa edellämainituista laskutustavoista vain sillä, että se toimitetaan sähköisenä verkkopankkiisi tai muuhun käyttämääsi ostolaskujen käsittelyjärjestelmään.

Kokosimme muutaman pointin, miksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaisi käyttää verkkolaskutusta.

Vaivatonta

Laskujen vastaanottaminen ja maksaminen verkkolaskutuksella on helppoa. Verkkolaskussa kaikki laskusi tiedot ovat jo valmiiksi täytetty, jolloin voit jättää esimerkiksi pitkien viite- ja tilinumeroiden näpyttelyn historiaan. Riittää, että hyväksyt laskun maksettavaksi. Tarvittaessa voit muuttaa esimerkiksi maksupäivää tarpeesi mukaan muokkaamalla saamasi laskun eräpäivää.

Sähköistä laskutusta käytettäessä helpotat myös yhteistyötahojesi työtä laskutuksessasi. Mahdolliset paperilaskut ja niihin liittyvät työvaiheet, kuten tulostus, kuoritus ja postitus voidaan jättää pois ja laskusi toimitus on nopeampaa. Lisäksi voit itse säästää mahdollisissa paperilaskutuslisissä ja laskujen käsittelyyn käytetyn työajassa.

Helppo arkistoida

Verkkolaskutusta käytettäessä yrityksesi ostolaskut ovat myös helppo arkistoida, sillä ne arkistoituvat automaattisesti palveluntarjoajallesi ja säilyvät siellä verkkolaskutussopimuksesi mukaisen ajan, josta löydät ne tarpeen tullen. Tarvittaessa voit myös tulostaa laskusi sekä tallentaa ne tietokoneellesi.

Miten siirryn sähköiseen laskutukseen

Verkkolaskutuksen aloittaminen edellyttää verkkolaskuja vastaanottavaa järjestelmää ja sopimusta verkkolaskuoperaattorin kanssa. Lisätietoja verkkolaskuista saat esimerkiksi omasta pankistasi.

Pankkien lisäksi markkinoilla on useita erillisiä verkkolaskutuksen välittämiseen erikoistuneita yrityksiä, joista voit valita yrityksellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot, ellei oman pankkisi palvelut ole juuri niitä, joita tarvitset.

Sivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt ehdot. Lisätietoja

Me aDigillä haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tilatessasi painotuotteita verkkopalveluissamme, jota varten sivustomme käyttävät evästeitä.

Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu käyttäjän päätelaitteelle ja jonka avulla digitaalinen palvelu voi mm. käyttäjän näin halutessa tallentaa käyttäjän käyttäjätunnuksen ja salasanan seuraavaa vierailua varten. Niitä ei voida käyttää virusten levittämiseen, eivätkä ne mahdollista käyttäjän kovalevyllä olevien tietojen tutkimista.

Keräämme evästeillä myös anonyymia tietoa siitä, miten sivustomme vierailija käyttäytyy sivustollamme ja miten hän on päätynyt sivustollemme, jotta voisimme tehdä sivustomme käytön helpommaksi.

Pyrimme mm. erilaisin fyysisin, elektronisin ja sopimuksellisin keinoin varmistamaan sen, ettei asiattomilla tahoilla ole pääsyä edellä mainittuihin tietoihin ja etteivät palveluntarjoajamme käyttäisi tietoja omiin tarkoituksiinsa.

aDigi Oy
Josafatinkatu 15
00510 Helsinki

Sulje