24.11.2016 Apua jokavuotiseen joulukorttirumbaan!

Apua jokavuotiseen joulukorttirumbaan!

joulukortitPian se alkaa: joka vuotinen rumba joulukorttien parissa. Mitä jos tänä vuonna helpottaisit joulustressiäsi tilaamalla omat yksilölliset joulukortit meiltä?

Meiltä saat lisäpalveluna myös osoitteiden printtauksen ja tarvittaessa myös postitamme joulukortit puolestasi.

Joulukortti on erinomainen tapa muistaa ja kiittää läheisiä tai yhteistyökumppaneita työntäyteisen ja kiireisen vuoden loppuvuodella.

Hyvän joulukortin suunnittelu

Haluatko toteuttaa joulukortin, jolla erotut massasta? Onnistuneet joulukortit säästetään rakkaina muistoina vuodesta toiseen ja näillä vinkeillä juuri sinunkin joulukorttisi voi kuulua näihin harvoihin ja tarkkaan valittuihin muistoihin, joita vaalitaan vuodesta toiseen!

Joulukortin suunnittelu on hyvä aloittaa miettimällä minkä mallisen joulukortin haluat tänä vuonna lähettää. Onko mielessäsi oleva joulukortti perinteinen postikortti vai kenties neliön muotoinen kaksinkerroin taitettu kortti. Haluanko, että joulukorttini toimitetaan kirjekuoressa vai sellaisenaan postissa saajalleen? Nämä kaikki kannattaa ottaa huomioon ennen joulukorttien tilausta.

Onnistuneet joulukortit säästetään rakkaina muistoina vuodesta toiseen.

Lisäksi kannattaa miettiä esimerkiksi haluatko, että joulukorteissasi on taka- tai sisäpuolella (riippuen joulukorttisi mallista) valmiit joulutervehdykset kirjoitettuna kauniilla fontilla. Nykyään edes perinteisen mallisen joulukortin ei tarvitse olla tylsä: myös kortin taakse voi tehdä koristeluita reunoihin esimerkiksi harmaalla.

Painokustannuksiltaan halvimmaksi tulee perinteinen joulukortti, jonka taakse voi itse kirjoittaa joulutervehdyksensä sekä saajan nimi- ja osoitetiedot valmiiksi painetulle pohjalle. Vuosi vuodelta käytetään entistä enemmän myös taitettuja joulukortteja, jotka toimitetaan yleensä saajilleen kirjekuorissa. Taitetut kortit pysyvät myös paremmin pystyssä esimerkiksi joulupöydässä.

Joulukortit digipainosta, myös ne erikoisemmat!

Verkkokaupastamme voit tilata erilaiset joulukortit omilla kuvilla ja teksteillä helposti ja vaivattomasti valmiista painoaineistosta. Verkkokaupastamme löydät valmiit hinnat yleisimmin joulukorteissa käytetyille materiaaleille. Tarvittaessa voimme myös toteuttaa sinulle yksilölliset joulukortit!

Erikseen kysymällä hintatarjousta meiltä on myös saatavilla reilu valikoima erikoismateriaaleja myös joulukorteille, joista löydät varmasti oman suosikkisi!

Tule painoomme tutustumaan eri materiaalivaihtoehtoihin, saatat yllättyä!

Kokeilemisen arvoisia erikoisempia korttimateriaaleja ovat esimerkiksi upea, kevyesti kimalteleva helmiäiskartonki, joka takaa, että joulukorttisi säihkyy kilpaa jouluvalojen kanssa koko juhlakauden ajan! Ympäristöystävällisyyttä voit painottaa upeilla kierrätyskartongeillamme ja rustiikkifiilistä voit hakea esimerkiksi erilaisilla struktuurikartongeilla, joita meiltä löytyy runsaasti erilaisia, joihin voit tulla tutustumaan suoraan painoomme. Autamme sinua mielellämme luomaan juuri oikeanlaisen fiiliksen kaikille painotuotteillesi, joulun alla totta kai myös joulukorteille!

Meiltä löydät myös laajan valikoiman arkeen ja juhlaan sopivia kirjekuoria, sopivasti saman katon alta.

Helpotusta korttien lähettämiseen

Haluamme helpottaa asiakkaidemme joulutervehdyksien lähetystä tarjoamalla lisäpalveluna postituspalvelua sekä osoitetietojen painamista. Tarvittaessa sinun ei tarvitse olla kuin yhteydessä meihin, ja me hoidamme joulukorttisi kaikille läheisillesi ja yhteistyökumppaneillesi helposti ja vaivattomasti.

Kun joulukortteja on lähetettävänä useita, ehkä jopa satoja, on usein helpompi tilata samalla reissulla painoon myös osoitteiden printtaus kirjekuoriin tai suoraan joulukortteihin.

Kun joulukortteja on lähetettävänä useita, ehkä jopa satoja, on usein helpompi tilata painosta samalla myös osoitteiden printtaus kirjekuoriin.

Postituspalveluumme kuuluu sekä osoitteiden painaminen joulukortteihin sekä niiden lähettäminen määrittelemillesi vastaanottajille.

Kaikki lisäpalveluidemme hinnat määritellään erikseen tapauskohtaisesti, kysy lisää!

Muistathan tilata joulukortit ajoissa verkkokaupastamme!

Alla näet tämän vuoden aikataulut, kun lähetät joulukortteja perinteisillä postimerkeillä, näiden päivien lähestyessä suosittelemme ottamaan yhteyttä vielä ennen tilauksen tekemistä, että pystymme takaamaan aikataulun onnistumisen, että joulukorttisi ehtivät varmasti jouluksi perille.

Joulukorttien viimeiset lähetyspäivät vuonna 2016

  • Joulun ikimerkeillä 14.12.2016 (Jätä kortit kirjelaatikoihin viimeistään ennen puoltayötä!)
  • 2. luokan postimerkillä viimeistään maanantaina 19.12.2016 (Huomioithan korttien lähetyksessä, että kortit kerkeävät ajoissa Postin kuljetuksiin esimerkiksi kirjelaatikoista!)
  • Uudella kotimaan ikimerkillä tai 1. luokan postimerkillä varustetut joulukortit ehtivät jouluksi, kunhan saat ne postin kyytiin viimeistään keskiviikkona 21.12.2016

Mikäli haluat jättää joulukorttiesi postittamisen meille, muista kysyä vielä tarjouksen yhteydessä, että kerkeäväthän joulukorttisi jouluksi postituspalvelumme kautta.

Suosittelemme aina varaamaan muutaman päivän ylimääräistä aikaa, kun tilaat meiltä yksilöityjä joulukortteja, jotta ne varmasti ehtivät ajoissa postiin.

Mikäli haluat käyttää lisäpalveluna postitusta, kannattaa tilaus jättää varmuuden vuoksi 3-4 päivää ennen viimeisiä joulukorttien postituspäiviä, jotta kortit ehtivät varmasti jouluksi saajilleen.

joulupukki

aDigin väki toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen harrasta joulunodotusta!

Sivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt ehdot. Lisätietoja

Me aDigillä haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tilatessasi painotuotteita verkkopalveluissamme, jota varten sivustomme käyttävät evästeitä.

Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu käyttäjän päätelaitteelle ja jonka avulla digitaalinen palvelu voi mm. käyttäjän näin halutessa tallentaa käyttäjän käyttäjätunnuksen ja salasanan seuraavaa vierailua varten. Niitä ei voida käyttää virusten levittämiseen, eivätkä ne mahdollista käyttäjän kovalevyllä olevien tietojen tutkimista.

Keräämme evästeillä myös anonyymia tietoa siitä, miten sivustomme vierailija käyttäytyy sivustollamme ja miten hän on päätynyt sivustollemme, jotta voisimme tehdä sivustomme käytön helpommaksi.

Pyrimme mm. erilaisin fyysisin, elektronisin ja sopimuksellisin keinoin varmistamaan sen, ettei asiattomilla tahoilla ole pääsyä edellä mainittuihin tietoihin ja etteivät palveluntarjoajamme käyttäisi tietoja omiin tarkoituksiinsa.

aDigi Oy
Josafatinkatu 15
00510 Helsinki

Sulje