omakustannekirja
OmakustannekirjaOmakustannekirja

Omakustannekirja

Jätä merkkisi historiaan upealla digipainetulla kirjalla

Enää sinun ei tarvitse olla miljonääri pystyäksesi julkaista oman kirjasi. Pystymme painamaan pieniä ja isoja eriä näyttäviä digipainettuja kirjoja, kuten esimerkiksi portfolioita tai opinnäytetöitä nopealla aikataululla.

Jos tarvitset isomman erän, muista pyytää erillistä hintatarjousta!

Osasto:

Tuotekuvaus

Nyt et enää tarvitse kustantajaa kirjasi julkaisuun ja voit tuoda asiasi ilmi maailmalle helposti ja edullisesti, sillä digipainettu kirja on upea ja edullinen valmistaa myös muutaman kappaleen erissä. Kirjamme soveltuvat myös esimerkiksi kuvakirjoiksi! Tilaa upeat kirjat omalla painatuksella jo tänään!

Meiltä kaikki omakustanteiset kirjat

Painamme myös portfoliota ja korkeakoulujen lopputöihin liittyviä kirjoja. Pääasiassa painamamme kirjat ovat pehmeäkantisia, mutta voimme tarvittaessa painaa kirjasi myös kovakantisina. Saatavillasi on myös esimerkiksi kierrevihkomainen wire-sidottu kirja.

Aineisto

Toimitetaan painovalmiina PDF-tiedostona.

Voit tarvittaessa ostaa meiltä myös kirjan taittamisen ja ulkoasun suunnittelun, josta kannattaa kysyä lisää esimerkiksi sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Kirjojen toimitusaika

Pienen erän, kuten esimerkiksi alle 20 kirjan erän toimitusaika on mahdollista 2-3 työpäivässä. Isommissa erissä painettavilla kirjoilla on pidemmät toimitusajat, joka on täysin riippuvainen painoserän suuruudesta. Toimitusajasta saat arvion hintatarjouksen yhteydessä. Mikäli tarvitset kirjoja tiettynä päivänä, pyydämme liittämään mukaan aikataulutoiveen, jotta voimme ottaa sen tuotannossamme huomioon.

Aineisto

Toimitetaan painoon painovalmiina PDF-tiedostona.

Löydät painoaineiston ohjeet täältä.

Tarvittaessa voimme tehdä toiveidesi mukaisen painoaineiston lisämaksusta, pyydä tarjousta!

Tarjouspyyntö

Etkö löytänyt etsimääsi? Pyydä tarjousta!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Yritys

Viestisi (pakollinen)

Please leave this field empty.

Maksutavat

Meillä voit maksaa seuraavin maksutavoilla:

  • Yrityksille verkkolaskutus suoraan verkkolaskutusosoitteeseen. Voit lukea lisää verkkolaskutuksesta täältä.
  • PDF-lasku sähköpostiin.
  • Maksu käteisellä tai yleisimmillä korteilla noudettaessa tuotteet painostamme Helsingistä, osoite Saariniemenkatu 6.

Huomioitavaa laskutuksestamme

Tarkistamme uusien asiakkaiden luottotiedot ennen painotyön aloittamista.

Mikäli tarkastamistamme luottotiedoista löytyy häiriöitä, saat sähköpostilla ennakkolaskun, jonka näkyessä meillä maksettuna aloitamme painotyön.

Olemme ulkoistaneet 1.11.2013 alkaen laskutuksemme Anders Manager Oy:lle sekä saataviemme eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskeavat toimenpiteet Pappila Penkkala Group Oy:lle.

Käytännössä tämä merkitsee, että jos laskua ei ole suoritettu laskun eräpäivään mennessä, siirtyy saatavamme automaattisesti maksuhuomautuspalveluun, jolloin asiakas saa Pappila Penkkala Group Oy:n toimesta laaditun huomautuskirjeemme.

Huomautuksen jälkeen maksu voidaan suorittaa pätevästi vain huomautuksessa mainitulle tilille.

 

Toimitusaikataulumme

Normaalit toimitusaikamme ovat 1-3 työpäivää, mutta suosittelemme mainitsemaan tilauksen yhteydessä esimerkiksi kommenttina päivämäärän, jolloin viimeistään tarvitset painotuotteesi.

Tarvittaessa voimme toimittaa suurimman osan painotuotteistamme sinulle jopa samana työpäivänä, mutta mikäli painotyölläsi on kiire, suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin puhelimitse, jotta voimme taata ripeän aikataulun toteutumisen.

Nouto

Voit noutaa tilaamasi painotuotteet veloituksetta toimipisteestämme (Saariniemenkatu 6, 00530 Helsinki).

Toimitushinnasto

Alle 5kg tilaukset 20€ ja seuraavat alkavat kilot 1€/kg seuraavin tavoin:

  • Pääkaupunkiseudulle lähettitoimituksena
  • Muualle Suomeen Postin Ovelle-pakettina

Kaikkiin toimitushintoihimme sisältyy myös pakkauskustannukset.

Materiaalit

Kaikki meillä tehtävät omakustannekirjat rakennetaan asiakkaan toivomille papereille. Kerro meille siis ideasi ja pyydä tarjouspyyntö!