adigi.fi Asiakasrekisteriseloste

aDigi.fi Asiakasrekisterin rekisteriseloste

Henkilötietolain 10§ mukainen rekisteriseloste
28.9.2016

Rekisterinpitäjä

aDigi Oy
Pasi Puhakka
Josafatinkatu 15
00510 Helsinki
09 737 001
adigi@adigi.fi

Rekisterin teknisestä toteutuksesta vastaa myös aDigi itse.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja kerätään tilausten toimittamista ja asiakassuhteiden hoitamista varten.

Henkilötietoja kerätään tilausten toimittamista, asiakassuhteiden hoitamista ja aDigi Oy:n verkkopalveluiden kehittämistä varten. Henkilötietoja voidaan käyttää aDigi Oy:n markkinointitarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää kaikki tai osan seuraavista asiakkaidemme tiedoista:

  • Yhteystiedot (nimi, laskutus- ja tai toimitusosoitteet, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
  • Y-tunnus sekä mahdollinen sähköinen laskutusosoite asiakasyrityksiltä

Rekisterin säännönmukaiset tiedonlähteet

Asiakas antaa tietonsa tilauksen ja/tai rekisteröitymisen yhteydessä.

Säännönmukainen henkilötietojen luovutus

Emme luovuta henkilötietoja kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan suostumusta.

Henkilötietoja voidaan käyttää ulkoisessa laskutuksessa sekä eräpäivän jälkeisien saatavien ja niihin liittyvien toimenpiteisiin.

Emme luovuta henkilötietoja kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin.

Rekisterin suojauksen perjaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisena. Tietoverkko sekä laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu, eikä itse laitteistotilaan pääse ulkopuolisia.

Kielto-oikeus

Henkilötietolain 30§ mukaisesti asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Jokaisella rekisteristämme löytyvällä on oikeus tarkastaa mitä tietoja hänestä löytyy rekistereistämme Oma tili-sivuilla verkkosivustollamme.