aDigi.fi Asiakasrekisterin rekisteriseloste

Henkilötietolain 10§ mukainen rekisteriseloste
28.9.2016

Rekisterinpitäjä

aDigi Oy
Pasi Puhakka
Josafatinkatu 15
00510 Helsinki
09 737 001
adigi@adigi.fi

Rekisterin teknisestä toteutuksesta vastaa myös aDigi itse.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja kerätään tilausten toimittamista ja asiakassuhteiden hoitamista varten.

Henkilötietoja kerätään tilausten toimittamista, asiakassuhteiden hoitamista ja aDigi Oy:n verkkopalveluiden kehittämistä varten. Henkilötietoja voidaan käyttää aDigi Oy:n markkinointitarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää kaikki tai osan seuraavista asiakkaidemme tiedoista:

  • Yhteystiedot (nimi, laskutus- ja tai toimitusosoitteet, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
  • Y-tunnus sekä mahdollinen sähköinen laskutusosoite asiakasyrityksiltä

Rekisterin säännönmukaiset tiedonlähteet

Asiakas antaa tietonsa tilauksen ja/tai rekisteröitymisen yhteydessä.

Säännönmukainen henkilötietojen luovutus

Emme luovuta henkilötietoja kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan suostumusta.

Henkilötietoja voidaan käyttää ulkoisessa laskutuksessa sekä eräpäivän jälkeisien saatavien ja niihin liittyvien toimenpiteisiin.

Emme luovuta henkilötietoja kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin.

Rekisterin suojauksen perjaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisena. Tietoverkko sekä laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu, eikä itse laitteistotilaan pääse ulkopuolisia.

Kielto-oikeus

Henkilötietolain 30§ mukaisesti asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Jokaisella rekisteristämme löytyvällä on oikeus tarkastaa mitä tietoja hänestä löytyy rekistereistämme Oma tili-sivuilla verkkosivustollamme.

Sivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt ehdot. Lisätietoja

Me aDigillä haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tilatessasi painotuotteita verkkopalveluissamme, jota varten sivustomme käyttävät evästeitä.

Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu käyttäjän päätelaitteelle ja jonka avulla digitaalinen palvelu voi mm. käyttäjän näin halutessa tallentaa käyttäjän käyttäjätunnuksen ja salasanan seuraavaa vierailua varten. Niitä ei voida käyttää virusten levittämiseen, eivätkä ne mahdollista käyttäjän kovalevyllä olevien tietojen tutkimista.

Keräämme evästeillä myös anonyymia tietoa siitä, miten sivustomme vierailija käyttäytyy sivustollamme ja miten hän on päätynyt sivustollemme, jotta voisimme tehdä sivustomme käytön helpommaksi.

Pyrimme mm. erilaisin fyysisin, elektronisin ja sopimuksellisin keinoin varmistamaan sen, ettei asiattomilla tahoilla ole pääsyä edellä mainittuihin tietoihin ja etteivät palveluntarjoajamme käyttäisi tietoja omiin tarkoituksiinsa.

aDigi Oy
Josafatinkatu 15
00510 Helsinki

Sulje